Pasta recipes

PASTA GORENG

PASTA GORENG

RESIPI PASTA GORENG. Rebus pasta hingga lembut dalam air mendidih yang ditambah sedikit garam. Masukkan pasta , gaul rata dan masukkan mixed vege
Mangkuk Pasta Sosis

Mangkuk Pasta Sosis

Share. Bahan. 100 gr fusili,rebus dan tiriskan. 1 sdt margarin. 2 siung bawang putih,cincang halus
Baked Pasta

Baked Pasta

Balik kerja semalam, saya plan nak buat simple dish, Baked Pasta. Pasta (macaroni), sos spaghetti, daging burger, cheese, cendawan dan bawang
Pasta with Meatballs Sauce

Pasta with Meatballs Sauce

Pasta. Labels. Alatan. (. 38. ). Appetiser. (. 12. ). Award. (. 77. ). Ayam. (. 79. ). Bihun. (. 2. ). Breakfast. (. 79. ). Buah. (. 33. ). Bubur/Pengat. (. 31. ). Cerita-Ceriti
Pesto Pasta

Pesto Pasta

Pasta. Yowis lah kita mulai posting yang ringan-ringan dulu, yang gampang dibuat tapi tetep enak apalagi kalau bukan jenis pasta
KERABU PASTA

KERABU PASTA

Kadang-kadang bingung juga ye, jika ada stok pasta yang masih tersimpan tetapi dalam jumlah yang sedikit
Pasta Suka Suka

Pasta Suka Suka

Assalamualaikum wr wb,. Makanan ini sudah lama dibuat. Bahan bakunya adalah mi telur buatanku yang sudah pernah ku post kan resepnya
Pasta Posto Vegetarion Lagiiii

Pasta Posto Vegetarion Lagiiii

curly pasta ke hahaa tak hingat langsung ni. tak kisah lah tu janji pasta. Kak Noor pun suka pasta ni sebab takde daging dan ayam,dah boring rasanya makan daging ayam,nanti sekali lagi kita cuba buat pasta yg bubuh ikan pulak hehe
Pasta with Clams & Sausages

Pasta with Clams & Sausages

Dulu dulu saya suka pasta dengan sos merah tapi sekarang prefer dengan sos putih atau masak dengan seafood seperti yang saya buat malam ni
Pasta Kari Daging Sapi

Pasta Kari Daging Sapi

p. a. s. t. a. k. a. r. i. d. a. g. i. n. g. s. a. p. i. A. d. a. r. e. q. u. e. s. t. d. a. r. i. h. u. b. b. y. ,. i. n. g. i. n. m. a. k. a. n. p. a. s. t. a. ,. h. m. m. m. k. a. l. i. i. n. i. d. i. b. u. a. t. a. g. a. k. b. e. r. b. e. d. a. ,. j. a. d. i. l. a. h. p. a. s. t. a. k. a. r. i
Pasta koboi

Pasta koboi

hajat di hati nak masak pasta carbonara ala chef Ismail tapi lain pulak jadinya. pasta goreng koboi. PASTA GORENG
Vanellis Pasta

Vanellis Pasta

VANELLIS PASTAPosted by MamaFaMi. Drain the pasta and keep about 1 cup of the water used to boil the penne
Pasta Carbonara Bersama Kepak Ayam Panggang

Pasta Carbonara Bersama Kepak Ayam Panggang

Hahaha apa kata kita makan pasta carbonara agak-agak kenyang tak. Kebetulan ada kepak ayam yang di airfryer masa tu, untuk menambahkan lagi rasa pasta ni kaknoor gabungkan saja kepak dan pasta, dah habis pasta gigit kepak lagi aduhhh enak bangatt
Pasta Goreng

Pasta Goreng

Pasta Goreng Pedas. Mula mula ingat nak buat Pasta berempah Cajun resepi kak nor tu tapi malas la pulak nak check resepi pagi pagi
Selada Pasta Alpukat

Selada Pasta Alpukat

1. Siapkan semua bahan salad. Simpan di lemari es sampai sesaat akan disajikan. 2. Saus. Panggang bawang putih utuh di atas wajan panas hingga agak gosong dan harum